Milieuvriendelijke en nauwkeurige reiniging van uw zonnepanelen

Door stof, stuifmeel, mos en omgevingsinvloeden raken uw zonnepanelen vervuild. Dit resulteert in verminderde opbrengst. HG Solar Cleaning reinigt uw zonnepanelen door middel van een robot.

 

  • Zorgvuldige reiniging van uw zonnepanelen

  • Dankzij onze reinigingsrobots reinigen wij grondiger én sneller

  • Streeploos en kalkvrij resultaat door osmosewater

Vraag een offerte aan voor het reinigen van uw zonnepanelen

Vul uw gegevens in. Binnen één werkdag heeft u een prijsopgave in uw mailbox.

Laat ook uw zonnepanelen reinigen door HG Solar Cleaning

Het reinigen van een zonnepaneel is een verstandige keuze. Het rendement van zonnepanelen valt snel terug bij vervuiling. Zelfs als niet het hele dak vervuild is. Zonnepanelen worden namelijk altijd in serie geschakeld. Is er één vervuild, dan valt het rendement in z’n geheel terug. Kortom: “de installatie is zo krachtig als het vuilste paneel”.

HG Solar Cleaning is de specialist op het gebied van het reinigen van zonnepanelen. Uitgerust met reinigingsrobots en een hoogwerker reinigen wij elke installatie snel en efficiënt.

Daarbij gebruiken we het zogenaamde osmosewater, wat we zelf filteren. We sluiten de reinigingsinstallatie gewoon aan op uw kraan. Voordat we gaan reinigen filteren we eerst kalk, zout en mineralen uit het water. Zo zijn we zeker van een kalkvrij en streeploos eindresultaat.

Vervolgens besturen we de robot op afstand met een bereik van wel 100 meter. De meeste klussen klaren we vanuit één en dezelfde positie. Kortom: efficiënt en effectief. Nodig ons gerust uit om een prijsopgave te maken!

Werkwijze
Stap 1

Offerte aanvragen

U vraagt een offerte aan via deze website. Binnen één werkdag heeft u een prijsopgave in uw mailbox.

Stap 2

Afspraak inplannen

Offerte geaccepteerd? We laten per ommegaande weten wanneer uw zonnepanelen gereinigd worden.

Stap 3

Uitvoering

We reinigen uw zonnepanelen. Snel en efficiënt conform afspraak. Ter afronding nemen we de uitgevoerde werkzaamheden door.

HG Solar Cleaning werkte snel en efficiënt conform afspraak. Met als resultaat een perfect gereinigd zonnedak.

Van Laar
Wekerom

Wilt u meer weten?

Wij raken niet uitgepraat! Vol enthousiasme vertellen we u alles over onze reinigingsrobots en de meest effectieve manier van reinigen. Nóg liever gaan we gewoon aan de slag. Of anders gezegd: we zetten woorden veel liever om in daden. Daarom maken wij graag snel een prijsopgave voor u. Als wij genoeg gegevens hebben verzameld over uw dak en het aantal zonnepanelen, ontvangt u van ons binnen één werkdag een prijsopgave.

Vraag een offerte aan voor het reinigen van uw zonnepanelen

Vul uw gegevens in. Binnen één werkdag heeft u een prijsopgave in uw mailbox.