Hoogwaardige reinigingsrobots

Onze paradepaardjes, oftewel de stille werkkrachten. Voor het reinigen van de zonnepanelen maken we gebruik van de hyCLEANER black of de SolarCleano. Deze reinigingsrobots hebben alles in zich om zonnepanelen snel, veilig en efficiënt te reinigen.

 

  • Radiografische afstandsbediening

  • Ook voor de randen

  • Geminimaliseerd waterverbruik

hyCLEANER black & SolarCleano

Onze robots worden aangestuurd met een radiografische afstandsbediening met een bereik van maar liefst 100 meter. We zetten deze robots in op alle type daken. Industriële daken, agrarische daken, platte daken en zelfs veldopstellingen.

Een hellingshoek van 25 graden wordt door onze robots probleemloos genomen. Steilere hellingen nemen we ook gewoon; met een extra hulpstuk.

Naast alle genoemde voordelen bieden onze robots nog een belangrijke besparing. Het waterverbruik is namelijk geminimaliseerd. Daarbij maken we gebruik van het zogenaamde osmosewater. Dit water is vrij van kalk, zout en mineralen.

En de randen van de zonnepanelen? Geen nood. We monteren een borstel op de robot en reinigen deze meteen. Wel zo efficiënt.

Hoogwerker

Wij beschikken over een multifunctionele hoogwerker. Als het even kan reinigen we de hele installatie zonder de hoogwerker te moeten verplaatsen. Veilig, efficiënt en uiteindelijk kostenbesparend.

Osmose
We gaan voor het beste resultaat. Dat wil zeggen: schoon zonder kalkresten en streepvorming. Daarom gebruiken we osmosewater. Bij reiniging sluiten we de slang gewoon aan op uw buitenkraan. Voordat het water in de robot wordt gepompt, gaan we eerst volledig filteren. Kortom: we creëren osmosewater. Water dat ontdaan is van allerlei mineralen, zouten, metalen en bacteriën die in leidingwater aanwezig zijn. Hierdoor heeft het water een zeer sterk reinigend vermogen en kunnen we zonder toegevoegde schoonmaakmiddelen een streeploos en kalkvrij paneel achterlaten.

HG Solar Cleaning beschikt over een eigen osmose systeem.

Aan de slag!

Vraag een offerte aan voor het reinigen van uw zonnepanelen

Vul uw gegevens in. Binnen één werkdag heeft u een prijsopgave in uw mailbox.