hyCLEANER black

Ons paradepaardje, oftewel de stille werkkracht. Voor het reinigen van de zonnepanelen maken we gebruik van de hyCLEANER black. Een reinigingsrobot die alles in zich heeft om zonnepanelen snel, veilig en efficiënt te reinigen.

 

  • Radiografische afstandbediening

  • Ook voor de randen

  • Geminimaliseerd waterverbruik

hyCLEANER black

De robot wordt aangestuurd met een radiografische afstandsbediening met een bereik van maar liefst 100 meter. We zetten deze robot in op alle type daken. Industriële daken, agrarische daken, platte daken en zelfs veldopstellingen.

Een hellingshoek van 25 graden wordt door de hyCLEANER probleemloos genomen. Steilere hellingen nemen we ook gewoon; met een extra hulpstuk.

Naast alle genoemde voordelen biedt de hyCLEANER robot nog een belangrijke besparing. Het waterverbruik is namelijk geminimaliseerd. Daarbij maken we gebruik van het zogenaamde osmosewater. Dit water is vrij van kalk, zout, mineralen en dergelijke.

En de randen van de zonnepanelen? Geen nood. We monteren een borstel op de robot en reinigen deze meteen. Wel zo efficiënt.

Hoogwerker

Wij beschikken over een multifunctionele hoogwerker. Als het even kan reinigen we de hele installatie zonder de hoogwerker te moeten verplaatsen. Veilig, efficiënt en uiteindelijk kostenbesparend.

Osmose
We gaan voor het beste resultaat. Dat wil zeggen: schoon zonder kalkresten en streepvorming. Daarom gebruiken we osmosewater. Bij reiniging sluiten we de slang gewoon aan op uw buitenkraan. Voordat het water in de robot wordt gepompt, gaan we eerst volledig filteren. Kortom: we creëren osmosewater. Water dat ontdaan is van allerlei mineralen, zouten, metalen en bacteriën die in leidingwater aanwezig zijn. Hierdoor heeft het water een zeer sterk reinigend vermogen en kunnen we zonder toegevoegde schoonmaakmiddelen een streeploos en kalkvrij paneel achterlaten.

HG Solar Cleaning beschikt over een eigen osmose systeem.

Vraag een offerte aan voor het reinigen van uw zonnepanelen

Vul de gegevens in. Binnen één werkdag heeft u een prijsopgave in de mailbox.