Milieuvriendelijke en efficiënte reiniging van uw zonnepanelen

Door stof, stuifmeel, mos en omgevingsinvloeden raken uw zonnepanelen vervuild. Dit resulteert in verminderde opbrengt. HG Solar Cleaning reinigt uw zonnepanelen door middel van een reinigingsrobot.

Zonnepanelen vervuilen altijd. Onder andere weersinvloeden, stof en stuifmeel zorgen voor een afname van de energieopwekking. De oplossing? HG Solar Cleaning!

 

  • Grondige reiniging door middel van een robot

  • Afstandsbediening: geen stap op uw panelen

  • Osmosewater: kalk- en streepvrij resultaat

Laat ook uw zonnepanelen reinigen door HG Solar Cleaning

HG Solar Cleaning is het adres voor het reinigen van uw zonnepanelen. Snel, efficiënt, milieuvriendelijk en het beste resultaat. Dat is onze kracht.

Goed gereedschap is het halve werk. In dit geval waarschijnlijk het hele werk. We maken namelijk altijd gebruik van onze robots. Deze robots kunnen op afstand worden aangestuurd. Het grootste voordeel hiervan is dat wij geen stap op uw panelen hoeven te zetten. Veiligheid gegarandeerd voor mensen en installatie.

We reinigen snel en efficiënt. Een dak met 150 panelen reinigen we bijvoorbeeld binnen 3 uur. Ter vergelijking: dit is tot vijf keer sneller dan de handmatige reiniging. Tenslotte is deze manier van reinigen ook zeer milieuvriendelijk. Bij deze manier van reinigen gebruiken we namelijk veel minder water.

Bij het reinigen van de zonnepanelen maken wij gebruik van osmosewater. Kalk en andere mineralen kunnen strepen achterlaten op de panelen. Daarnaast kan kalk inbranden in het glas. Allemaal factoren die invloed hebben op het rendement van het zonnepaneel.

Vervuilingen zoals bacteriën, kalk, chloor, zouten en metalen filteren we uit het water. Hierdoor ontstaat osmosewater. Kortom: een milieuvriendelijke oplossing, het beste resultaat en gegarandeerde veiligheid voor uw installatie.

Werkwijze
Stap 1

Offerte aanvragen

U vraagt een offerte aan via deze website. Binnen één werkdag heeft u een prijsopgave in uw mailbox.

Stap 2

Afspraak inplannen

Offerte geaccepteerd? We laten per ommegaande weten wanneer uw zonnepanelen gereinigd worden.

Stap 3

Uitvoering

We reinigen uw zonnepanelen. Snel en efficiënt conform afspraak. Ter afronding nemen we de uitgevoerde werkzaamheden door.

HG Solar Cleaning werkte snel en efficiënt conform afspraak. Met als resultaat een perfect gereinigd zonnedak.

Van Laar
Wekerom
Erwin Mol
HG Solar Cleaning
Mogen wij u een offerte toesturen?

Wij raken niet uitgepraat! Vol enthousiasme vertellen we u alles over onze reiningsrobots en de hoogwaardige manier van zonnepanelen reinigen. Nóg liever zetten we onze woorden om in daden. Daarom nodigen we u graag uit om een offerte aan te vragen. Als wij genoeg gegevens hebben verzameld over uw dak en het aantal zonnepanelen, ontvangt u van ons binnen één werkdag een prijsopgave.

Vraag een offerte aan voor het reinigen van uw zonnepanelen

Vul uw gegevens in. Binnen één werkdag heeft u een prijsopgave in uw mailbox.